Om oss

Välkommen till Färjestads B&B!

Vi erbjuder ett prisvärt boende i hemtrevlig miljö på Färjestad i Karlstad. Hos oss kan du känna dig som hemma fast du är på resa och det är alltid rent och fräscht. Det är så vi själva vill ha det!

På Färjestad Bed & Breakfast har vi källsortering i köket. Tvätten sköter vi själva. Då minskar vi på miljöpåverkan med transporter.

Boendet är i egen tvårumslägenhet på 50 m2 i markplan med ett härligt uterum på 24 m2 i anslutning (uterummet har begränsad tillgänglighet under vinterhalvåret). Uterummet delar du som gäst med oss som bor här.

I Iägenhetens kök finns din frukostmat förberedd i kylskåpet och köksskåpen. Du äter frukost vid den tid som passar dig själv bäst, oavsett om du är morgonpigg eller vill ligga kvar en extra stund i sängen. Frukost, sänglinne och handdukar ingår i priset. Tvättmaskin finns.

Köket är utrustat med spis, ugn, kylskåp, frys, vattenkokare, mikrovågsugn och övrig köksutrustning. Perfekt för den som vill stanna några dagar i området och laga sin egen mat.

Det finns möjlighet till att njuta av olika platser i vår trädgård där man kan fika, sitta och ta det lugnt eller låna några av vår spel, t.ex. kubb.

Vid ankomst får du/ni får en dörrkod som gäller från kl. 15.00 incheckningsdagen och till kl. 11.00 utcheckningsdagen. Har du andra behov så är du välkommen att höra av dig. Vi bor själva i huset och någon är oftast hemma både vardagar och helger. Vi ser gärna att det är lugnt från kl. 23.00. Städningen sköter vi när ni har åkt.

Välkomna hälsar Anders och Catharina Jonsson!

PS. Företag som har personal ute på jobb runt Karlstad kan boka övernattning hos oss. Här får gästerna en mer hemtrevlig känsla och fördelarna med att kunna checka in, äta frukost och checka ut när det passar dem själva bäst. Vi kan fakturera vistelsen om kunden inte kan betala och boka via Airbnb. Maila för prisförfrågan om du/ni vill bo Iängre tid. DS.